Over mij

Ik ben afgestudeerd in de klinische psychologie (1996, Vrije Universiteit Amsterdam). Nadien rondde ik een postdoctorale opleiding tot geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog af (2001, Rijksuniversiteit Groningen).

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie.

In 1999 behaalde ik mijn EMDR- registratie. Sinds 2011 ben ik officieel practitioner (specialist) binnen de EMDR- verenging (VEN) ( www.emdr.nl).

Ik heb gewerkt als groepsleider van verstandelijk gehandicapten. Ook heb ik in de jeugdhulpverlening (Rijksjeugdinrichting) en als psycholoog bij een RIAGG gewerkt.

In 1996 was ik bij de Koninklijke Landmacht werkzaam als selectiepsycholoog. In 1998 volgde ik een verkorte officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda. Als militair psycholoog behandelde ik militairen, veteranen en familieleden van militairen met (klachten van) depressie, burn-out, relatieproblemen, fobieën en posttraumatische stress (bijvoorbeeld bij militairen die terugkeerden van uitzendingen). Zelf ben ik ook uitgezonden geweest naar missiegebieden. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Indigo, een laagdrempelige tweedelijnsinstelling die mensen met psychische klachten behandelt. In 2012 heb ik een eigen praktijk geopend.

Over mij